Het Pieterpad is een gemarkeerde wandelroute van 464 km in 27 etappes, van het Groningse Pieterburen naar de Limburgse St. Pietersberg. Het voert in Nederland door de oostelijke provincies met zeer afwisselende cultuur- en natuurlandschappen. Ondertussen is de route al 490 km lang.

Woensdag 22 oktober 2014

We gaan weer een paar etappes lopen! Woensdagmorgen reizen naar Holten. Iekje zat al aan de koffie. Samen een bakkie, wandelschoenen aan
en met de trein naar Wierden, overstappen naar Nijverdal en vanaf daar met de bus naar Hellendoorn. Wat een reis. Maar toen konden we eindelijk lekker aan de wandel. 's Morgens had het nog geregend, nu miezerde het maar het werd al snel droog gelukkig.





Het was echt herfst, veel paddenstoelen gezien!
Toch weer een beetje regen helaas maar toen waren we al bij de Haarlerberg. Wat een prachtig uitzicht.



Doordat het de dag ervoor noodweer was geweest waren sommige paden wel erg modderig. Lastig lopen, 600 meter naar volgend pad leek wel 2 kilometer!


Op de Holterberg: 


Veel later dan we hadden gehoopt waren we weer in Holten, 17:15 al!

Bij het station stond de auto van Iekje. Wandelschoenen uit en op naar Vorden waar we "Onder het Riet" op de Grasplas hadden gehuurd. Daar het al laat was en we daar met licht wilden aankomen hebben we onderweg wat te eten gehaald zodat we niet weer het dorp in moesten om te gaan eten.
Auto leeghalen, bed opmaken en eten warm maken. Dat smaakte best!

 Wijntje erbij om warm te worden, de houtkachel kregen we niet echt aan. 's Avonds wat buizen en kletsen natuurlijk en de fles leeg gemaakt.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten