Het Pieterpad is een gemarkeerde wandelroute van 464 km in 27 etappes, van het Groningse Pieterburen naar de Limburgse St. Pietersberg. Het voert in Nederland door de oostelijke provincies met zeer afwisselende cultuur- en natuurlandschappen. Ondertussen is de route al 490 km lang.

Vrijdag 8 oktober 2010

Start!
Nog 464 km te gaan.
08-10-2010 zijn we eindelijk begonnen.
12.15 door Iekje van de trein in Groningen gehaald en samen met de auto naar Winsum gereden. Vandaar uit met de bus naar Pieterburen. Netjes bij de start afgezet.
We troffen het geweldig met het weer!
Tijdens het lopen geen foto's gemaakt. Het was maar 11 km, we moesten even wennen aan het kaart- en routelezen en hadden het te druk met kletsen! Maar we waren even na 16.00 uur in Winsum:
Daar een kop koffie gedronken en even met mede-Pieterpad-wandelaars gekletst. Die hadden een arrangement geregeld zodat ze steeds van en naar de auto gebracht werden. Mmm, moeten we ook maar eens uitzoeken.

1e overnachting bij:
Koen en Sjors Oosterbaan
Oosterstraat 48, 9951 EB
www.kwoos.nl/kwoos5.html
Helemaal top!
Heerlijk de schoenen uit!
Daarna eten bij Pizzeria La Carpa d'Oro Lekker! Goed belegde pizza's met verse ingrediƫnten! Salades hadden ze niet op het menu staan, maar toen wij er naar vroegen maakten ze ter plekke een overheerlijke salade voor ons!
Terug naar Koen en Sjors en de stappen teller in de DS invoeren. Leuk, zo'n speeltje.

Nog even wat buizen, wijntje, nog meer kletsen en pas na 12en gaan slapen.
Nog 453 km te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten